GRAPHIC DESIGN PENTRU PRINT

DESIGN AFISE PUBLICITARE

      Afişele publicitare pot avea un impact puternic atunci când atât partea de design cât şi cea de text sunt gândite şi omogenizate cu multă  creativitate. 

               Totuşi nu e suficientă creativitatea şi textul dacă calitatea designului lasă de dorit. Afiş publicitar înseamnă ceea ce tu vrei  să însemne afiş publicitar şi poate să aibă orice dimensiune sau caracteristici.

Tu decizi mockup.png
Girafa Marketing Ambalaje detox editat.j

DESIGN AMBALAJE

         Ce este un produs fără ambalaj? În vremurile de astăzi din păcate design-ul ambalajului este atât de important încât la unele produse are o pondere de 25-50 % din costul produsului .

    În cazul sucurilor din imagine, ambalajul reprezintă 50% din costul de producţie. Totuşi ambalajul este indispensabil şi în ciuda unui produs de calitate acesta trebuie să fie insoţit şi de un design care să inspire calitate.

DESIGN PLIANTE, BROSURI, FLYERE ...

     Odată cu explozia publicităţii online, offline-ul pierde teren. Totuşi sunt anumite segmente care nu pot fi atacate decât prin offline. Pliantele, broşurile şi flyere-le deşi în general sunt o pierdere de timp şi bani, dar în cazul în care sunt distribuite specific pot să aibă un impact mare. 

De exemplu dacă ai o firmă care se ocupă cu curăţarea chimică a textilelor şi distribui pliante cu serviciile tale într-un centru de business, într-o bancă, etc. unde toată lumea se imbracă office (la costum) şansele de a vinde sunt destul de mari.

Girafa Marketing flyer mockup.jpg
Girafa Marketing Car Wrap, Car advertisi

CAR WRAP | CAR ADVERTISING DESIGN

     Reclamele pe maşini, sunt o metodă  ieftină de branding pentru a fi în permanenţă în mintea potenţialilor clienţi. Fie că ai o singură  maşina sau o întreagă flotă, dacă marile companii o fac de ce nu ai face-o şi tu?

ROLLUP BANNER

    Bannerul vertical sau rollup bannerul poate avea nenumărate forme şi funcţionalităţi. Este versatil, uşor de transportat şi te ajută în special atunci când eşti în mişcare şi ai un eveniment. 

     Te ajută chiar şi atunci când are altcineva un eveniment relevant pentru afacerea ta şi reusesti să poziţionezi rollup banner-ul tău într-un loc vizibil în cadrul evenimentului.

Girafa Marketing Rollup Banner.png

GIRAFA CHIAR RĂSPUNDE LA EMAIL

©2019 Web Design & SEO by Girafa Marketing Agency Tărgu Mureş.