PACHETE de BRANDING

GI

  • Web Design             1700

  • SEO (on page)          300

      Total                           2000

Pachet:  1800 ron

Ra

  • Web Design      ​                   1700

  • SEO  (on page)                      300

  • Design logo                           450

  • Design cărți de vizită           350

  • Design coală cu antent       200

      Total                                      3000

Pachet:   2500 ron 

fa

      Total                                           3500

Pachet:   2899 ron*

cel mai bun pret

De ce să alegi Girafa?

     Pachetele de branding de la Girafa Marketing Târgu Mureș, sunt special concepute pentru tine dacă ești la început de drum și ai nevoie de o imagine pentru noua ta firmă sau dacă ai deja o firmă căreia vrei săi împrosătezi imaginea. 

     Opțiunile Gi, RA sau FA sunt gândite pentru a te ajuta etapizat și holistic să îți îndeplinești scopurile pe care le ai cu privire la afacerea ta în oricare etapă de dezvoltare te-ai afla.  Fie că vorbim despre o pensiune, hostel, hotel, sat de vacanță, restaurant, magazin, clădire de birouri sau orice altă afacere din domeniul bunurilor și serviciilor aceste pachete sunt gândite în așa fel încât să ofere un plus de valoare activității tale.

   Poate afacerea ta are alte nevoi, implicit alte probleme, iar astfel tu ai nevoie de alte soluții și alte pachete în ce privește partea de marketing. Nici o problemă spune-ne cu ce te confrunți și îți vom pune la punct un plan personalizat nevoilor tale.

    E normal să fi sceptic și să nu ști la ce să te aștepți de la Girafa Marketing, dar fi pe pace, dacă nu-ți place colaborarea, îți dăm banii înapoi.

 

  *În cazul pachetului FA, fotografia imobiliară se rezumă la raza orașului Târgu - Mureș, pentru alte zone se adaugă o taxă suplimentară de deplasare, în funcție de distanță.

Cauți alte combinații ?

Te rezolvă girafa !

Girafa JPEG.jpg

alte combinații

©2019 Web Design & SEO by Girafa Marketing Agency Tărgu Mureş.