MARKETING ONLINE

PAY PER CLICK ADVERTISING (PPC)

        Pay-Per-Click, este denumit şi căutare plătită  şi de cele mai multe ori se referă la serviciile oferite de Google Adwords. 

    Vorbim aici de anunţurile text care apar de regulă primele în rezultatele pe motorul de căutari Google. Plăteşti doar când un potenţial client face click pe anunţ. Este un serviciu foarte folosit atât de magazine online consacrate cum ar fi EMAG cât şi de către micii comercianţi sau prestatori de servicii. O campanie de Pay per Click poate părea simplă însă e nevoie de multă creativitate pentru conceperea textelor în aşa fel încât să ai un nr. cât mai mare de clickuri dar si de optimizare pentru ca cei care fac click sa fie doar cei interesaţi de produsul sau serviciul tău.

Girafa Marketing PPC.jpg

    Pe scurt optimizarea SEO spre deosebire de PPC se referă la optimizarea textului, conţinutului media şi a codurilor din spatele unui website în aşa fel încat la căutarea unor cuvinte cheie de interes pentru tine, potenţialul client   să  aibă  website-ul tău în prima listă de rezultate.

De exemplu printr-o optimizare buna a website-ului tău, dacă ai un magazin online de bricolaj şi un potenţial client caută cuvintele "Bormaşină  Bosch seria XXX" website-ul tău va apărea în prima pagină de căutări pentru respectivele cuvinte cheie. Nimeni nici chiar Girafa Marketing nu îţi poate garanta o anumită poziţie in Google. Aşa că atenţie mare la ce îţi vor promite luna de pe cer. 

Girafa Marketing SEO.jpg

SOCIAL MEDIA

       Reţelele sociale sunt unealta perfectă  pentru a creea o comunitate în jurul afacerii tale şi pentru a arăta potenţialilor clienţi faţa umană a activităţii pe care o desfăşori. 

      Fie că vorbim de Facebook, Instagram, Twitter, Tik-Tok, Youtube, Pinterest, Linked In, sau alte astfel de reţele sociale, cu puţină îndemânare şi multă documentare este o activitate pe care poţi să o faci chiar tu cu succes. Necesită însă multă creativitate, timp şi dedicare pentru a creea conţinut de calitate şi pentru a te diferenţia de concurenţă. Dacă vrei să foloseşti acel timp preţios pentru dezvoltarea strategică a proiectelor tale atunci Girafa Marketing te ajută cu drag in administrarea paginilor de Facebook, Instagram, Twitter, etc.

Girafa Marketing Social Media.jpg

     Nu este suficient să ai o pagină web care să fie gasită cu ajutorul PPC sau SEO dacă aceasta nu se deschide uşor, dacă informaţiile sunt vechi sau nu sunt prezentate clar, dacă nu este responsive (optimizată pentru dispozitivele mobile )  sau dacă  efectiv are un aspect neplăcut. 

     Să presupunem că ai de ales între serviciile a 2 companii de curăţenie. Compania 1 are un website modern, cu un aspect plăcut, pe care l-ai deschis direct pe telefonul tău mobil şi care are toate informaţiile de care ai nevoie la un click distanţă. Compania 2, are un website cu o singură  pagină  şi  nici o informaţie utilă  în afară de datele de contact. Pe care dintre cele doua vei alege sa o contactezi? Clienţii apreciază efortul unui marketing de calitate, pentru că atenţia la detalii inspiră încredere şi înseamnă că nici atunci când tu vei fi client nu se va face rabat de la atenţia la detalii. Un web design de calitate inspiră încredere şi arată că îţi pasă de client şi de timpul lui, nu doar de banii lui.

Web-Design-Image-1.jpg

GIRAFA CHIAR RĂSPUNDE LA EMAIL

©2019 Web Design & SEO by Girafa Marketing Agency Tărgu Mureş.