GRAPHIC DESIGN

Print, web, identitate vizuală.

  Designul pentru print se referă la: afişe publicitare, ambalaje pentru produse, pliante, broşuri, cataloage, flyere, carwrap-uri, rollup bannere, mesh bannere sau orice altceva iţi poate trece prin minte.

   Ai nevoie de un design de calitate pentru a inspira încredere şi pentru a-ţi promova serviciile sau produse într-un mod cât mai eficient. Girafa Marketing lucrează  îndeaproape cu tine până când vei fi 100% mulţumit de ceea ce primeşti.

Girafa Marketing pentru print.png

     Designul pentru web sau pentru mediul online începe de la micile pictograme personalizate, continuă cu şabloanele pentru email (newsletter), şi nu se termină cu designul pentru paginile de social media ci se termină acolo unde se termină internetul.

  Poate vrei ca Girafa să-ţi creeze bannere online pe care să le plasezi pe diverse website-uri de profil pentru a maximiza expunerea produselor sau serviciilor tale. Oricare ar fi nevoia ta ne vom ambiţiona să te ajutăm.

Girafa Marketing pentru web.png

  Ce-i aia identitate vizuală? Totul începe cu design-ul unui logo care să reprezinte activitatea ta. Apoi continuă cu cărţile de vizită personalizate, cu antetul documentelor şi cu semnătura din email. 

     Desigur asta nu e tot, imaginaţia e limita la        ceea ce înseamnă identitatea vizuală. Pe scurt orice obiect care intră în contact cu un client sau un potenţial client şi care face posibil să rămâi permanent în mintea lui ca prima opţiune.

Girafa Marketing Identitate Vizuala.png

GIRAFA CHIAR RĂSPUNDE LA EMAIL

©2019 Web Design & SEO by Girafa Marketing Agency Tărgu Mureş.